Dlouhodobé ubytování zaměstnanců
Mendelova univerzita v Brně nemá ubytovací kapacitu vyčleněnou výhradně pro dlouhodobé ubytování zaměstnanců. Ubytování je možné v případě volných kapacit v různých "standardech vybavení". Přednostně jsou pro pracovníky a hosty univerzity vyčleněny kapacity na koleji Akademie a to na hotelovém patře (rekotrské pokoje). 

Krátkodobé ubytování zaměstnanců
Krátkodobé ubytování zaměstnanců univerzity je poskytováno na základě níže uvedené Objednávky ubytování. Dle požadavků je následně zúčtováno buď bezhotovostně vnitropodnikových dokladem nebo hotově před ubytování. Pro krátkodobé ubytování zaměstnanců, hostů univerzity a veřejnosti je na kolejích vyčleněna ubytovací kapacita hotelového typu, v různých „standardech vybavení“ a v různých cenových úrovních (rektorské, hotelové I a II, standard a ostatní) a to do výše volné kapacity v okamžiku provedení rezervace. 
Pracovník příslušné součásti univerzity (fakulty, katedry,…), která ubytování požaduje, vyplní interaktivní formulář - viz. níže. Následně nejbližší pracovní den by měl z dané koleje obdržet konkrétní nabídku dle volných kapacit.

Ubytování hostů univerzity

Ubytování je poskytováno na kolejích na vyčleněné kapacitě hotelového typu v různých standardech vybavení a cenách dle platného ceníku a to do výše volné kapacity v okamžiku provedení rezervace.

Pracovník příslušné součásti univerzity (fakulty, katedry,…), která ubytování požaduje, vyplní interaktivní formulář - viz. níže. Následně nejbližší pracovní den by měl z dané koleje obdržet konkrétní nabídku dle volných kapacit.

 

Objednávka pro hosty univerzity kolej AKADEMIE

Objednávka pro hosty univerzity koleje J.A.Komenskeho

 Objednávka pro hosty univerzity kolej J. Taufera

Objednávka pro hosty univerzity v Lednici na Moravě