Adresa

Valtická 538, 691 44 Lednice na Moravě

Recepce: tel. 519 340 161, mob. 739 682 040, email:

skm.koleje.led@men­delu.cz

 

Vedoucí kolejí: Lenka Plesková  tel. 519 324 775, mob. 604 266 966

Pro služby ubytování : recepce kolejí

Provozní doba ubytovací kanceláře: 

Pondělí a čtvrtek 
9.00−11.00 

.

Budova a pokoje 
Koleje Petra Bezruče jsou umístěny v areálu Zahradnické fakulty a tvoří je dvě budovy vzájemně propojené společným vstupem – recepcí. Každá budova je tvořena dvěma bloky označenými písmeny A – B, C – D. Celková kapacita KPB je 298 lůžek na jedno, dvou a třílůžkových pokojích se společným sociálním zařízením tvořeným sprchovým koutem, umyvadlem, wc a kuchyňským koutem. Součástí areálu je i budova Zámečku, která je využívána k ubytování hostů univerzity a široké veřejnosti.

Parkování 
V přímé blízkosti za budovami KPB jsou k dispozici parkovací místa.

Internet 
Všechny pokoje jsou vybaveny internetovými přípojkami pro připojení studentů a zaměstnanců. Pro hosty je k dispozici volné wifi připojení ve vestibulu kolejí. Na budově Zámečku je k dispozici wifi připojení.

Společné zařízení 
Na bloku A je k dispozici posilovna, pračky, sušička a sušárna jsou na bloku D. K zapůjčení na recepci je pak žehlička, žehlící prkno a vysoušeč vlasů. Pro studenty je k dispozici společenská místnost s klavírem.

Celoročně nabízíme ubytování pro širokou veřejnost na Zámečku a o prázdninách i na KPB. 

K ceně ubytování se připočítává poplatek z pobytu podle obecně závazné vyhlášky města Lednice, o místních poplatcích ve výši 30,- Kč/osoba/den, v případě, že pobyt bude ukončen dříve než 60 po sobě jdoucích kalendářních dnů, a s výjimkou osob osvobozených od poplatku.
Veškeré Vaše dotazy rádi zodpovíme a těšíme se na Vaši návštěvu u nás

POPTÁVKA UBYTOVÁNÍ PRO HOTELOVÉ HOSTY V LEDNICI NA MORAVĚ

POPTÁVKA UBYTOVÁNÍ PRO HOSTY MENDELU V LEDNICI NA MORAVĚ