Adresa

Tř. Generála Píky 7, 613 00 Brno

Recepce: tel. 545 136 117, mob. 739 682 037, email: skm.koleje.akademie@mendelu.cz

Vedoucí: 
Šárka Tomanová BA(Hons)tel. 545 136 122, mob. 734 523 892, sarka.tomanova@mende­lu.cz

Provozní doba ubytovací kanceláře:

   po, st :   9:00 - 11:00  

 PROSÍME VŠECHNY, ABY SE POKUSILI OMEZIT OSOBNÍ KONTAKT A VŠE ŘEŠILI TELEFONICKY EV. EMAILEM. 

úklid: 545 136 449 

údržba: 545 136 190

 

 

Budova 
Vysokoškolské koleje Akademie jsou součástí univerzitního areálu v Brně-Černých Polích. Nacházejí se za Arboretem, v budově označené písmenem Z, kde má sídlo i Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií. Součástí budovy je výdejna jídel s bufetem, informační centrum, knihovna−studovna, S-club a sauna. Budova Z je vzdálena od rektorátu univerzity asi 800 metrů pěší chůzí nebo dvě zastávky tramvají. Koleje nabízí ubytování 283 studentům. Pro ubytování hostů školy a veřejnost je vyčleněno jedno hotelové patro s kapacitou 59 lůžek. V rámci volných kapacit nabízíme celoročně ubytování a stravování pro širokou veřejnost.

Parkování 
Před budovou Z je parkoviště v těsné blízkosti hlavního vstupu do budovy, které slouží zaměstnanců a hostům univerzity.

Pokoje 
K dispozici jsou dvou a třílůžkové pokoje se sociálním zařízením (WC, sprchový kout, umyvadlo), které jsou vybaveny ledničkou.

Internet 
Všechny pokoje jsou vybaveny wifi, stejně tak jako jídelna menzy.

Společné zařízení 
Studenti mají k dispozici průmyslovou prádelnu. Úhrada za praní probíhá mincemi. Kuchyňka je vždy společná pro patro s možností úschovy potravin do uzamykatelných skříněk a je vybavena sklokeramickými varnými deskami, dřezem, mikrovlnou troubou, stolem a židlemi.

Veškeré Vaše dotazy rádi zodpovíme a těšíme se na Vaši návštěvu.

K ceně ubytování se připočítává poplatek z pobytu podle obecně závazné vyhlášky Statutárního města Brna č. 26/2023, o místních poplatcích ve výši 40,- Kč/osoba/den, v případě, že pobyt bude ukončen dříve než 60 po sobě jdoucích kalendářních dnů, a s výjimkou osob osvobozených od poplatku.

POPTÁVKA UBYTOVÁNÍ PRO HOSTY UNIVERZITY

POPTÁVKA UBYTOVÁNÍ PRO HOTELOVÉ HOSTY NAKOLEJI AKADEMIE