Koleje Jana Amose Komenského

Vysokoškolské koleje Jana Amose Komenského (dále jen "JAK") se nacházejí v městské části Brno-Černá Pole, ul. Kohoutova 3−11. Koleje jsou vzdáleny 1,5 km od sídla univerzity (dvě trolejbusové zastávky) a nabízí ubytování ve čtyřech samostatných budovách s celkovou kapacitou 1480 lůžek.

Koleje Josefa Taufera

Vysokoškolské koleje Josefa Taufera (dále jen "TK") se nacházejí v městské části Brno-Královo Pole, ul. J. Babáka 1861/3. Koleje jsou vzdáleny 3 km od sídla univerzity (dopravní spojení tramvají s přestupem na trolejbus) a nabízí ubytování ve třech vzájemně propojených budovách,tvořících jeden celek s celkovou kapacitou 780 lůžek.

Koleje Akademie

Vysokoškolské koleje Akademie (dále jen "KA") se nacházejí v objektu "Z" univerzity, v městské části Brno-Černá Pole. Koleje jsou vzdáleny 1 km od sídla univerzity (dvě tramvajové zastávky) a nabízejí ubytování 283 studentům. V budově "Z" se také nachází Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií.

Koleje Lednice na Moravě

Vysokoškolské koleje Petra Bezruče v Lednici na Moravě (dále jen "KPB") na ul. Valtická 538 jsou umístěny v areálu Zahradnické fakulty a tvoří je dvě samostatné budovy vzájemně propojené společným vstupem do objektu s kapacitou 304 lůžek. 

Koleje Zámeček v Lednici na Moravě

Historická budova kolejí Zámeček se nachází cca 100 m od centra města Lednice a necelý kilometr od Lednicko-valtického areálu, který je pod ochranou organizace UNESCO. Budova má k dispozici 43 lůžek, společenskou místnost s TV a koutkem pro děti, zahradu s posezením a otevřeným ohništěm. Na každém podlaží lze využít vybavení společné kuchyňky s lednicí a jídelnou. Ve všech prostorách je možné využívat zdarma dostupné Wi-Fi. Pro ubytování hostů univerzity a hostů z řad veřejnosti  jsou připraveny prakticky zařízené pokoje a apartmány s vlastním sociálním zařízením a TV. V přízemí budovy je útulná jídelna, ve které se podávají bufetové snídaně, kolárna a také společenská místnost s Tv a dětským koutkem.